Драги мои хумани пријатели, повторно се надеваме на вашата хуманост, на вашите несебични донации, за да може овој ангел да го продолжи лекувањето со матични клетки во Русија. Заедно да му овозможиме колку – толку самостоен и нормален живот.

Благодарам од се срце!

Наташа, мајка на Андреј