Македонија

Тешка сообраќајна несреќа на патот Штип – Кочани

Тешка сообраќајна несреќа веќе половина час го држи под целосна блокада магистралниот пат Штип – Кочани.

На лице место се повеќе екипи на итната медицинска помош, противпожарна единица и полиција.

Повеќе информации наскоро…

Поврзани вести