Возило марка Мерцедес е опожарено во Кочани во близина на месноста позната како Сиви Дом. Засега сеуште не се познати причините за пожарот, а како што јавува радио Кочани,  во возилото имало три лица, од кои едно дете. Нема информации за повредени. Повеќе информации од билтенот на МВР.