Македонија

ВИДЕО: Морачанин: Една изборна единица, отворени листи и 50% жени

Претседателката на ДОМ, Маја Морачанин: Една изборна единица, отворени листи и 50% жени на листите

Posted by ДОМ on Tuesday, November 5, 2019

Поврзани вести