ИЗВЕСТУВАЊЕ

НА 15.12.2019.ВО КОЧАНИ ВО ГРАДСКАТА САЛА СО ПОЧЕТОК ВО 10.30Ч ЏУДО КЛУБОТ ГЛАДИЈАТОР Е ОРГАНИЗАТОР НА ДРЖАВНО ЕКИПНО ПРВЕНСТВО ВО ЏУДО,СЕ ПОКАНУВААТ СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ И ЉУБИТЕЛИ НА БОРЕЧКИТЕ ВЕШТИНИ ДА БИДАТ ДЕЛ ОД ОВОЈ НАСТАН. ВЛЕЗОТ Е БЕСПЛАТЕН.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ.